|
کارت های پرداخت
ابزاری است که مشتری می تواند به وسیله آنها و از طریق دستگاههای کارتخوان، پایانه نقطه فروش، خودپرداز، خرید اینترنتی و تلفن به حساب خود متصل شود. مشتری با استفاده از کارت پرداخت خود میتواند به صورت ٢٤ ساعته اقدام به خرید کالا و دریافت برخی خدمات بانکی نماید. کارتهای نوجوان و خانواده زیر مجموعه کارت پرداخت می باشند.
ضوابط صدور کارت پرداخت(حامی کارت)، کارت خانواده، حامی کارت نوجوان، کارت پول(بن کارت)
- کارتهای پرداخت (و به تبع آن کارتهای خانواده و نوجوان ) میتوانند به هر یک از حسابهای سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت، پس انداز قرض الحسنه و جاری قرض الحسنه مشتریان متصل شوند.
- مشتری می تواند در صورت اتصال کارت خود به هر یک از حسابها ، از طریق پایانه کارتخوان شعب و خودپرداز، بانکداری اینترنتی و تلفنبانک، برخی عملیات بانکی همانند برداشت، واریز و انتقال وجه، پرداخت قبوض، شارژ تلفن همراه و برخی دیگر از عملیات بانکی را انجام دهد.
- کلیه مشتریان حقیقی می توانند با تکمیل فرم درخواست استفاده از خدمات کارت بانک و فرم مقررات و شرایط عمومی کارت بانک یکی از انواع کارتهای بانک را درخواست نمایند.
- ولی قهری/ قیم می تواند با افتتاح حساب بنام فرزند/مولی علیه/تحت قیمومیت خود که بیش از ١٢ سال سن داشته باشد، مطابق شرایط و مقررات مربوطه و با تکمیل فرم درخواست صدور حامی کارت نوجوان نماید. شعبه پس از صدور حامی کارت نوجوان، اقدام به تحویل کارت به ولی قهری/ قیم مربوطه می نماید.
- دارنده کارت اصلی می تواند برای اعضای خانواده خود (شامل پدر، مادر، همسر، خواهر، برادر و فرزندان/مولی علیه) درخواست کارت خانواده نماید. دارنده کارت اصلی می بایست حداکثر مبالغ قابل دریافت/انتقال توسط این کارت را در فرم تعیین کند.
- حداکثر مبلغ قابل برداشت/ ارسال در هر روز توسط حامی کارت نوجوان از طریق تمامی درگاه های موجود (اعم از دستگاهای کارت خوان، پایانه نقطه فروش،فروش اینترنتی و غیره) ٣٠٠.٠٠٠ ریال می باشد.
- تاریخ انقضای کارت نوجوان پایان ١٨ سالگی می باشد.
- کارت پرداخت (کارت نوجوان و خانواده) به حساب مشتری متصل می باشد و کلیه عملیات برداشت از حساب و واریز و انتقال به حسابهای دیگر لحظهای انجام میشود.
- تمامی کارتهای صادره دارای یک شماره کارت ١٦ رقمی، یک شماره رمز اول ٤ رقمی و یک شماره رمز دوم مربوط به تراکنش های غیرحضوری مجازی با طول ٥ الی ١٢ عدد می باشند. این شماره ها منحصر به فرد بوده و کاملاً از هم متمایز می باشند.
- حسابهای مرتبط به کارت پرداخت (کارت های نوجوان و خانواده) با اعلام فقدان و یا سرقت کارت بسته نمی شوند، بلکه بانک شماره کارت مفقودی یا مسروقه را باطل نموده و با درخواست کتبی مشتری با اخذ هزینه صدور کارت (متناسب با دستورالعمل تعرفه خدمات بانکی)، کارت جدیدی با شماره شناسائی جدید صادر و ارتباط آن را با حساب یا حسابهای قبلی برقرار می نماید.
- دارنده هر یک از کارتهای بانک موظف می باشد، در صورت فقدان و یا به سرقت رفتن کارت خود، بلافاصله از طریق سیستم تلفنبانک یا با مراجعه به یکی از شعب بانک، کارت خود را غیر فعال نماید.
- مشتریان با مراجعه به یکی از شعب بانک می توانند درخواست صدور/شارژ کارت پول (بن کارت) جهت پرسنل شرکت را طبق ضوابط، به بانک ارائه نمایند.
- امکان انتقال وجه کارتهای پرداخت بانک صنعت و معدن به سایر کارتهای عضوشتاب و همچنین دارندگان حساب بانکی در بانک صنعت و معدن فراهم می باشد.
- مشتری با مراجعه به یکی از شعب بانک میتواند درخواست تغییر حساب ترجیحی مرتبط با کارت پرداخت، خانواده و نوجوان خود را بنماید.
ضوابط صدور کارت مشتریان مشترک
- به حسابهای مشترک تنها یک کارت اختصاص می یابد و این کارت به یکی از افرادی که امکان برداشت دارد تحویل داده می شود.
- مشتریان حقوقی و مشترک بانک می توانند شماره کارت مجازی متصل به حساب خود را جهت واریز به آن حساب، دریافت نمایند.
|
|